Puur(s) genieten in De Plomberie

Op de site van een voormalig loodgietersbedrijf verrijzen 11 hedendaagse appartementen. Lichtrijke woonruimtes in een rustige buurt, op een boogscheut van het gezellige centrum van Puurs. De tijdloze architectuur van De Plomberie combineert kwalitatieve materialen met zachte kleuren. De private terrassen bieden ruime ontspanningsmogelijkheden en in de gemeenschappelijke binnentuin kom je helemaal tot rust.
  • 11 appartementen
  • bijna-energieneutraal
  • allemaal privaat terras, op gelijkvloers ook private tuin
  • gemeenschappelijke tuin
  • ondergrondse parkeerplaats, fietsenberging en bergruimte
  • rolstoeltoegankelijke lift
  • hoogwaardige binnenafwerking
Duurzaam wooncomfort

Duurzaam wooncomfort

Van de ondergrondse parkeergarage tot de appartementen op de 2de verdieping, heeft de Plomberie aandacht voor wooncomfort. Het project houdt een gezond evenwicht tussen de beslotenheid van je eigen woning en het sociaal contact in de gemeenschappelijke delen. Een praatje in de gezellige gemeenschappelijke tuin of een aperitiefje nuttigen op je eigen terras? Helemaal zoals jij het wil.

Hoogwaardige materialen

Hoogwaardige materialen

Van de cementsamenstelling tot de videofoon in de inkom: in De Plomberie wordt gekozen voor kwaliteit. Voor je eigen appartement kies je de afwerking grotendeels zelf. Hou je van een lichte keramische vloer of durf je een gewaagder design aan? Voeg je een regendouche toe aan je badkamer? Wil je een wit of een donker keukendesign? Binnen het lastenboek heb je uitgebreide opties.

bekijk het lastenboek
BEN20-appartementen

BEN20-appartementen

Zonnepanelen op het plat dak voeden de warmtepomp voor de vloerverwarming. Samen met de uitgekiende isolatie, het ventilatiesysteem met warmterecuperatie en de opvang en hergebruik van hemelwater vormen zij de basis voor het duurzame karakter van De Plomberie. In de BEN20-appartementen woon je energiezuinig en toekomstgericht. Bovendien ben je 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing op je aankoop.

Tijdloze uitstraling

Tijdloze uitstraling

De hedendaagse architectuur van De Plomberie is perfect in harmonie met de omgeving. De zachte grijstinten, het schrijnwerk in geanodiseerd aluminium en de grote raampartijen domineren de tijdloze uitstraling. 

Een rustig dorp vlakbij het bruisende Puurs

In het landelijke Kalfort kent iedereen elkaar. Je wordt er hartelijk begroet door je streekgenoten en ontdekt– ook als ingewijde Kalfortenaar – regelmatig verrassende plekjes. Het groene karakter van het dorp schept een aangename woonomgeving, terwijl het centrum nooit veraf is. In Puurs-Sint-Amands vind je alles wat je nodig hebt, vlakbij je nieuwe thuis in De Plomberie.

Herbronnen in het groen

Een zachte bries door je haren en tsjirpende vogels in je oren: het rustige landschap van Kalfort is de ideale scène voor wandelingen en fietstochten. Volg een van de fietsknooppuntroutes door Puurs-Sint-Amands of trek zelf op ontdekking langs groene velden en trage wegen.

De Plomberie is centraal gelegen, tussen Coolhembos, het Fort van Liezele en het nieuwe sportpark. Ruimte genoeg om je uit te leven in het groen. Het domein Coolhem is sowieso een aanrader. Dit oude parkbos van 13 hectare fungeert als groene long voor de ruime omgeving. 

Bloeiend kernwinkelgebied

In het centrum van Puurs-Sint-Amands vind je een boeiende mix van kleinhandel, horeca en dienstverleners. Snel iets kopen of net heerlijk genieten van een rustige shoppingtrip met een smakelijke lunch als rustpauze? Hier heb je alles bij de hand.
Winkelen combineren met gezelligheid? Daarvoor is de wekelijkse donderdagmarkt de ideale gelegenheid. Kuier langs de kraampjes in de schaduw van de barokke kerktoren. De beiaard in de toren telt liefst 50 klokken. Pik dus zeker een concert mee, als je de kans krijgt.

Een snuifje cultuur

Muziekfanaat, theaterliefhebber of een echte boekenwurm? In Puurs-Sint-Amands zit je goed. Cultureel centrum CC Binder lokt jaarlijks 150.000 bezoekers met zijn uitgebreid aanbod aan concerten, theatervoorstellingen, filmavonden, cursussen en tentoonstellingen. Met gekende namen en verrassend nieuw talent.


Vanuit Kalfort ligt de wereld aan je voeten.

Vlot op weg

In Kalfort, en bij uitbreiding Puurs-Sint-Amands – beleef je elke dag iets nieuws. Of je trekt erop uit, de wijde omgeving in. Via de A12 sta je zo in Brussel of Antwerpen. Naar Mechelen, Sint-Niklaas of Dendermonde? Je bent zo op weg met de belangrijke gewestwegen. Of je maakt gebruik van de rechtstreekse treinverbindingen naar omliggende (groot)steden. Vanuit Kalfort ligt de wereld aan je voeten.

Evolutie